Nejnovější recenze ze sekce Jezdecké mikiny a svetry
příjemný materiál, velikost odpovídá, dobře sedí
dobrá cena, krásná barva , velikost M je trochu větší
Slušivá mikina v hezké barvě, příjemný materiál.
- příjemný materiál
- kvalitní zpracování
Mikina je fakt skvělá a kvalitní, ale je nutno volit větší číslo. Vzala jsem ve své velikosti a vůbec ji nezapnu, poučení pro příště.
- Velice příjemný materiál
- Krásně sedí na těle
- elasticita, kvalita zpracování, hezký design
Bohužel už byla mikina vyprodána, ale paní hned z aura schop reagovala a byla moc milá a psala že pokud bude možné a přijde mikina na sklad dá mi vědět super jednání
super
Hezká mikina , super materiál.
- Velmi prijemny a hrejivy material.
parádní, podle očekávání
- Krásný kvalitní svetr
- Kvalitní jezdecká mikina za rozumnou cenu.
- Super , hezká.
Subjektivně by pro větší pohodlí měly být kapsy umístěny níže. Jinak moc příjemná dlouhá mikina.
Pozor barva je zelenkavejsi.
Super materiál. Krásná mikina. Vel. Odpovídá, spis je uplejsi. Zvolila jsem větší, když jsem zkoušela.
Velmi pěkná barva a materiál.
- příjemný měkký silnější materiál
- pěkně padnoucí střih
Mikina z jarní kolekce Eskadron R.E.S.R. 2019 skvěle padnoucího střihu, z velmi příjemného silnějšího a měkkého materiálu. Oceňuji konce rukávů a dolního okraje mikiny do širokých úpletových manžet.
Materiál i potisk OK, jen to chce být opatrnější při volbě velikosti. Dceři běžně kupujeme velikost L, případně XL (to když chce něco volnějšího). Zakoupená mikina velikosti XL byl hodně těsný i na ni, takže mikinu přenechala kamarádce a při dalším nákupu jsme zvolili XXL.
Ale neberte to jako kritiku Pink Horse, zde bylo vše perfektní. Jen, že co výrobce textilu, to jiný rozměr velikosti, bohužel.
Zobrazuji 21 - 40 ze 71 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 Další »